zaterdag 14 februari 2015

Wenst u ook uw nieuws en activiteiten te publiceren op Het Kioske van Gellik?

Het (online) Kioske van Gellik is een initiatief van UP-TO-DATE WebDesign: "Door de hedendaagse online technologie van Google optimaal te benutten zijn we nu in staat om een nieuw volwassen online medium te maken voor de inwoners, verenigingen, handelszaken en bezoekers van Gellik."

Voor de naam grijpen we terug naar het dorpsblaadje dat reeds in de jaren '80 en '90 periodiek verscheen om zo ook meteen de aandacht van de oudere bewoners te trekken.

Dit online Kioske maakt het mogelijk om met meerdere 'auteurs' tegelijk te publiceren. Zo kan er bijvoorbeeld per vereniging of handelaar een redacteur aangeduid worden met zijn eigen inlogcodes via Google om hun activiteiten en evenementen aan te kondigen.

En maak u geen zorgen: een blogbericht publiceren is net zo makkelijk als een e-mail versturen. Na goedkeuring van de eindredactie (vooral qua layout) wordt uw item definitief gepubliceerd.

Na publicatie van uw artikel wordt dit meteen automatisch gedeeld op Facebook en Google+, iets later op Twitter en vermeld op de nieuwsbrief per e-mail die eveneens automatisch wordt verstuurd iedere vrijdag omstreeks 16:00u.

Op deze manier creƫeren we niet alleen een online archief van Gellik bij Google, Facebook & Twitter, maar bieden we alle auteurs (verenigingen & handelaars) tevens de mogelijkheid om iedereen gratis op de hoogte te brengen.

Wenst u ook uw nieuws en activiteiten te publiceren op Het Kioske van Gellik? Geef ons een seintje via het contactformulier of mail naar hetkioskevangellik@gmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Meest bekeken afgelopen 30 dagen

Zoeken in Het Kioske van Gellik